Normaalaja lõpul, kuuss sekundit enne lõppu oli Braine AGÜ Sport Kayseri vastu taga 47:49, kuid siis saadi rünnakul viga kätte. Kokku vaid üheksa sekundit mängus platsil viibinud Hanne Mestdagh vormistas viigiseisu, tabades vahetusest tulnuna mõlemad vabavisked. Üldse tabas Braine neljandal veerandil kõik seitse vabaviset, vahendab basket.ee.

Lisaaja keskpaigaks saavutas Braine eduseisu 56:51, ka Merike Anderson oli üleajaga kaks punkti toonud, eksides sealjuures ka kaugviskel. Lara Sanders tõi seejärel aga neli punkti järjest, viies Kayseri ette ning lõpus türklased vabavisetel ei eksinud, Braine läbimurretest sooritatud rasked visked aga ei tabanud. 20 sekundit enne lõppu luhtus Alina Iagupova rünnakuüritus.

Kayseri võitis laua 43-32, korvisöödud Braine'i kasuks 10-6, pallikaotusi oli Braine'il 21, Kayseril aga koguni 27. Visketabavus Türgi klubi kasuks 38 vs 34 %, kuid silmatorkav on vahe vabavisetel: Kayseri tabas 31/24 ehk 77 %, Braine vaid 14/9 ehk 64 %.

Võitjate poolel tõi Lara Sanders 25+9 lauapalli, Zoi Dimitrakou 16 p, Braine kasuks Alina Iagupova 16 p (tabades 18st vaid 6), Sidney Spencer lisas 11+5+2, Anastassia Logunova 10+7. Anderson kogus mänguaega alla 17 minuti, olles platsil ka terve lisaaja ning tõi 4 punkti ja 2 lauapalli. Lisaks jäi eestlanna arvele 3 pallikaotust, 1 vaheltlõige ja 4 isiklikku viga. Kaheseid tabas Anderson kolmest kaks, kaugviskeid kolmest null. Pluss-miinus kategoorias jäi tulemuseks -9.

Nädala pärast võõrustab Castors Braine kodus Spar Citylift Gironat , kes alustas turniiri suure kaotusega võõrsil Orenburgi Nadeždale ning mängib täna kodus Krakowi Wislaga.