Anderson ütles vahetult eilse mängu järel Õhtulehele antud videointervjuus: "Tundub, et me suudame ainult 20 minutit mängida. Vastane võttis lõpuks jõuga ära. Meil asjad ei toiminud."

Kas vastane tuli teisel poolajal rohkem kallale? "No ei tulnud ju! Meie pikad saavad nii vabalt palli. Meil asjad ei toimi lihtsalt. Sa näed ju mängu. Sa näed, mis toimub. Kurb! Vastane on rohkem treenitud kui meie mängijad. Me teeme nalja siin. Kurb, aga see on tõde," kritiseeris Anderson.

Levkoi soovitab Andersonil süveneda eilse mängu statistikasse. "Objektiivse vastuse annab statistika. Ma ei tahakski seda (Andersoni kriitikat - toim) rohkem kommenteerida, vahest tema mängukaaslased kommenteerivad seda paremini," ütles Levkoi napisõnaliselt.

Küsimusele, kas peatreener vihjab, et Anderson oleks pidanud ka ise paremini mängima, vastas peatreener: "Kui statistikat vaadata, siis kindlasti jah."

Andersoni kontosse jäi eile 6 punkti (sh visked mängust 1/6), 1 lauapall, 1 resultatiivne sööt, 2 vaheltlõiget, 5 pallikaotust ja 5 viga.

Levkoi lisas, et pärast riietusruumist tulekut naiskonnas enam pingeid ei olnud: "Pärast mängu oli meil väga normaalne õhkkond. Saime kokku, tänasin naiskonda, soovisin kõigile head klubihooaja jätku ja ütlesin, et kohtume valiksarja uues etapis."