Castors näitas terve kohtumise küllaltki heitlikku mängu, kui teisel veerandajal näiteks vaid 5 punkti visati. Ka ligi kuus minutit enne lõppu oldi veel 36:52 kaotusseisus, aga seepeale ärkasid nii Anderson kui tema tööandja.

Esimese kolme veerandajaga vaid 1 punkti visanud Anderson sai viimase 7 ja poole minutiga kirja 8 punkti, tabades sealjuures ka 2 kaugviset. Eriti magus oli neist viimane, kui eestlanna 17 sekundit enne lõppu seisu 52:54 peale tõi. Seega oli Castors tolleks hetkeks teinud 16:2 spurdi, aga paraku viimaste hetkedega enam imet korda saata ei suudetud.

Anderson kerkis oma naiskonna resultatiivsuselt teiseks mängijaks, saades 9 punkti kõrval 24 minutiga kirja ka 5 lauapalli ja 2 vaheltlõiget.

Kuue vooru järel jagavad kaks võitu kogunud Castors, Bourges ja Krakowi Wisla nüüd B-alagrupis viiendat kohta. Kokku kuulub alagruppi kaheksa naiskonda, kes kõik omavahel ka kodus-võõrsil süsteemis läbi mängivad. Seega on alagrupifaasi lõpuni jäänud veel tervelt 8 mängu, pärast mida pääsevad neli esimest play-offi. Viies ja kuues naiskond saavad jätkata mängudega EuroCupil.