"Jäime kaitses täna selgelt hätta. Minsk tegi meiega peamiselt avapoolajal, aga tegelikult kogu mängu vältel kate kattest mängus seda, mida ise tahtis," sõnas erandkorras otsustavateks mängudeks meeskonnaga välismängudele kaasa sõitnud Müürsepp.

"Meie esitus polnud täna võiduvääriline. Vahel polnud õnne ja vahel eksisime korvi all kergetel visetel. Ja ega kombinatsioonidest ka kasu pole, kui visked vabadelt kohtadelt mööda paned," lisas Alar Varraku abiline, kes eraldi kedagi kaotuses süüdistama hakata ei tahtnud.

"(Peterburi) Zeniit on meie päästeingel - neil on nii VEF-i kui Astanaga veel mängida jäänud. Ma ei tea, kuidas mehed tänasest mängust taastuvad, aga püüame oma apsakad kahe päeva jooksul treeningutel ära klaarida," kinnitas Müürsepp, kelle sõnul minnakse pühapäeval Avtodorile kõva lahingut andma.

Ühisliiga esikümme: 1. CSKA (25 võitu, 3 kaotust), 2. Himki (22-4), 3. Lokomotiiv-Kuban (19-7), 4. Zeniit (18-7), 5. Nižni Novgorod (18-8), 6. Unics (16-11), 7. Avtodor (15-12), 8. Kalev (13-15), 9. VEF (10-16), 10. Astana (10-17).

Ühisliigas pidada jäänud kohtumised 7.-10. koha meeskondadel:
Avtodoril: Kaleviga (kodus), VEFiga (võõrsil), CSKA-ga (võõrsil).
Kalevil: Saraatovi Avtodor (võõrsil), Kaasani Unics (võõrsil)
VEF-il: Loimaa Bisons (kodus), Saraatovi Avtodor (kodus), Astana (võõrsil), Peterburi Zeniit (kodus)
Astanal: Samaara Krasnõje Krõlja (võõrsil), Riia VEF (kodus), Peterburi Zeniit (võõrsil)