Kuna Poola alistas Sloveenia, siis võit pühapäeval alagrupi esimese asetusega Sloveenia vastu viiks Eesti play-off mängudele ehk MM-i kaheksa parema sekka. Peale avapäeva juhib alagruppi Poola, teisel kohal on Eesti ning kolmandal Sloveenia.

Mõned nädalad tagasi saalikorvpallis Eesti meistriks tulnud Martin Dorbek on enesekindlust täis. "Me tulime siia ainult võitma, mitte alagruppi, vaid kõiki mänge finaalini välja," sõnas Dorbek, kes juba reisi alguses ütles, et tema eesmärk on tulla 3x3 korvpalli maailmameistriks.

Ka koondise teised liikmed, kes Poola ja Sloveenia omavahelist mängu jälgisid, hindasid, et kuigi tegemist on palju tugevamate vastastega kui Jaapan või Indoneesia, on nad võidetavad. Eesti 3x3 koondise peatreener Siim Raudla jäi meeste esitlusega täna rahule: "Indoneesia oli selge outsider ning Jaapanist saime ka keskpärase mänguga jagu," hindas Raudla, kelle sõnul jäi meestel pühapäevaks veel üht-teist varuks.

Koondise päev maailma kõige tihedama asutusega linnas on sisustatud peamiselt vaid hotelli ja võistluspaiga külastamisega ning nende vahel manööverdamisega. Õnneks on MM-i delegatsiooni bussid varustatud politsei eskordiga, mis võimaldab kaootilises liikluses oluliselt kiiremini liigelda.

Eesti jaoks jätkub FIBA 3x3 maailmameistrivõistluste turniir pühapäeval, kui Eesti aja järgi kell 7.30 kohtutakse Poolaga ning kell 8.40 Sloveeniaga.