Mängu käiku kontrollis ettearvatult Marcuse võistkond, ent vahe ei paisunud kordagi suuremaks kui 10 punkti. Nõnda püsis Cramo pidevalt Marcuse tuules ning viimaste minutite pressingu tulemusel suudeti 3,1 sekundit enne normaalaja lõppu mänguseis viigistada. Tabava kolmepunktiviske sooritas lõpus Riho Suija, kes teenis lisaks veel vabaviske. Vabavise aga ei tabanud ja seisult 84:84 suunduti lisaajale.

Lisaaja alguses haaras Marcus kohe mänguohjad, tabades mitu kolmepunktiviset ning hoolimata kalevlaste ponnistustest suudeti edu lõpuni hoida.

Võitjate resultatiivseim Andres Zoober 29 punktiga (lisaks 7 resultatiivset söötu). Teda toetasid Kristo Orula 24 ja Kristjan Kitsing 21 punktiga. Kitsingu arvele jäi ka 12 lauapalli. Poolfinaalis hiilanud Kaido Saksal finaalmänguks püssirohtu ei jätkunud, hankides küll 7 lauapalli jäi tema punktisaagiks kasinad 10 punkti.

Kalevlaste mängumootoriks oli Martin Dorbek. Hea tabavusprotsendiga visates kogus ta 25 punkti, lisaks 10 resultatiivset söötu. Riho Suija arvele kogunes 23 punkti, Renato Lindmets toetas võistkonda 14 punkti ja 12 lauapalliga.

Tallinna Meistriks SK Marcus I koosseisus tulid: Martin Tõrv, Hendrik Hermann, Martto Trump, Kaido Saks, Andres Zoober, Tiit Pullerits, Sander Saat, Madis Purde, Kristo Orula, Maxim Tuul, Mihkel Niine, Kristjan Kitsing, Mikk Valdas, Rene Rooneem ja treener Ants Vändrik.

Finaalile eelnes 3.-4. koha mäng, kus omavahel mõõtsid võimeid poolfinaalide kaotajad SK Rim ja Elion/Corle. Võrdset mängu jätkus vaid teise veerandaja keskpaigani, siis haaras Rim mänguohjad ja võitis lõpuks kindlalt 103:81. Rim`i resultatiivsemad Kristjan Makke 25 ja Mario Paiste 21 punktiga. Lisaks hankisid Makke ja Andreas Thorton lauast kahe peale 23 lauapalli. Elioni meestest suutis enim punkte (21) tuua Ardi Oja. Illimar Pilk, kes eelnevates mängudes oli meeskonna liidriks, toetas võistkonda ainult 7 punktiga.

Tallinna meistrivõistlusi aitasid korraldada Tallinna Linn, Viking Line, Kuulsaal, Venus Club, Saku Õlletehas.