Eelmise nädala esmaspäeval andis nõusoleku mängida Saku Suurhallis TrioBet American Streetball Show-l maailma korvpalli imelaps Taurian ”Air Up There” Fontenette alias ”Mr. 720”, kes ainsana on suutnud sooritada 720-kraadise pöörlemisega pealtpaneku.
Vaata videot:

value="http://www.youtube.com/v/mt001pBcwjM&">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/mt001pBcwjM&"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="309">

Air Up There mängib Euroopas esmakordselt. Ta avaldas rõõmu, et saab esineda uutele fännidele ja tutvuda euroopalike kommete ja kultuuriga.

Pühapäeval saabusid mängijad Vilniusesse ja tegid Šarunas Marciulionise korvpalliakadeemias oma esimese treeningu. Treeningut kogunes vaatama mitusada inimest ja neil ei tulnud pettuda — juba treeningul pakuti huvilistele energilist korvpalli ja meeldejäävaid pealtpanekuid. Erilist tähelepanu pälvis iseenesestmõistetavalt Air Up There, kelle üks jõudemonstratsioon korvirõngaga pani mängu seisma ja inimesed mitmeks minutiks imetlusest aplodeerima.

Esmaspäeva õhtul mängivad Ameerika tänavakorvpalli tähed Lietuvos Rytase parimate noormängijatega. Eesti korvpalluritega mängivad ameeriklased kolmapäeval, 15. oktoobril. 17. oktoobril mängitakse Arena Rigal Riia Baronsi meeskonnaga.

Lisaks mängijatele aitab publiku energiat üleval hoida AND1 MixTape Tour`i veteran ja tuntud Ameerika koomik Duke Tango. Poolajal toimub suurejooneline pealtpanekuvõistlus, millest võtavad osa Ameerika ja Balti parimad pealtpanijad.

Publikule esineb ka tänavatantsutrupp JJ Street.