Esimesel võistluspäeval alustavad 36 poiste ja 17 tüdrukute võistkonda tuliste lahingutega festivali põhialal korvpallis. Järgmiseks võetakse mõõtu rahvastepallis ja teatevõistlusel ning avapäeva lõpetab sporditeemaline viktoriin.

Pühapäeva hommik algab rahvastepalli kohamängudega. Päev jätkub viskevõistlusega, kus selgitatakse täpsemad viskajad. Ürituse lõpetab korvpall, millel on suurim kaal festivali üldise paremusjärjestuse selgitamisel.

Teise spordipäeva maiuspalaks võib pidada showprogrammi, mis algab kell 13:30. Lastele tulevad külla G4S Korvpalli Meistriliiga käesoleva hooaja finalisti Tartu Ülikool Rock'i mängijad. Ühiselt minipalluritega pannakse end proovile viskevõistlusel.

Meistriliiga staaride kõrvalt ei puudu korvpalli-, jäätise- ja magusasõpradele teada-tuntud maskotid. Palluritega astuvad võistlustulle Minikorvpalli Jänes, Rakvere Tarvas, Balbiino Yeti ja Haribo Karu. Lõbusad tegelased võtavad üksteiselt mõõtu nii tantsusammudes kui ka pealtpanekuvõistlusel.

Minikorvpalli festivali käigus jagatakse lastele särke, ajakirju, jooke, jäätist, maiuseid ning palju muudki. Festivalil parimaid tulemusi näidanud võistkondi autasustatakse erinevate auhindade ja meenetega.

Mängudega alustatakse laupäeval kell 11:00. Poisid panevad palli mängu A. Le Coq Sport Spordimajas ja tüdrukud Turu Spordihoones.

Täpset ajakava vaata SIIT!

Ürituse õnnestumisele aitavad kaasa:
AND1, Acme, Limpa limonaad, Balbiino, Haribo, Nike, Sportland, Skypark, Vudila, Kuulsaal, Delfi Sport, Ajakiri Basketball, G4S Noorteklubi, Toyota, EKL koondised.

KORRALDAJA
MTÜ Sport Enterprises Estonia koostöös MTÜ Eesti Korvpalliliiduga