Lakersi edukaim oli Andrew Bynum 22 punktiga, Pau Gasol lisas omalt poolt 20 silma ja 9 lauapalli, vahendab sport.err.ee

Jazzi edukaim oli Deron Williams 25 punktiga.

Meeskondade jaoks oli kohtumise näol tegemist hea ettevalmistusega play-off'ideks, sest väljalangemismängude avaringis kohtuvad Lakers ja Jazz just teineteisega.

Staarmängijale Dwyane Wade'ile play-off'ide eel puhkust andnud Miami Heat kaotas Atlanta Hawksile 79:81. Lisaks Wade'ile ei teinud Heati poolel kaasa ka Jermaine O'Neal ja Udonis Haslem.

Heati jaoks sai otsustavaks minutijagu enne lõpuvilet toimunud rünnak, kus Miami mängijad eksisid järjest kuuel viskel ja kuigi viiel korral hangiti ründelauast pall tagasi, siis punktilisa rünnak lõpuks ei toonudki.

Hawksi kasuks viskas Ronald Murray 17 punkti. Heati edukaim oli Michael Beasley 23 punkti ja 13 lauapalliga.

Tiitlikaitsja Boston Celtics võitis võõrsil 100:98 Philadelphia 76ersi, kellega minnakse suure tõenäosusega vastamisi ka play-off'ide avaringis.

Celticsi võidu väärtust tõstab asjaolu, et kaasa ei mänginud Kevin Garnett ja Ray Allen. Celticsi edukaim oli 31 punktiga Paul Pierce. Andre Iguodala tõis 76ersile 25 silma.