Saadet veavad spordiajakirjanik Ivar Jurtšenko ja korvpalliasjatundja kõige laiemas tähenduses Gert Kullamäe. Külalisena istub sel korral stuudios ja räägib pika mehe kohta ootamatult tarka juttu ning mahlakaid lugusid Martin Müürsepp.

Saate üldise lähtepunkti võib kokku võtta märksõnaga - rollimängija. Kas rollimängija staatus on okei või peaks püüdlema iga hinna eest mängijaks, kes saab ise palliga toimetada ja ei sõltu teiste suvast. Anname palli või ei anna? Seisad väljaku nurgas, ootad palli, aga seda ei tule minutite kaupa. Pehmelt öeldes mage olukord. Või siiski... Üle dramatiseerida ei maksa, tänapäeva korvpall ongi rollide mäng.

Igas saates on ka küsimusmäng ja 50 eurose auhinna paneb välja Sportland. Pane vastus teele e-mailile: pihtaspohjas@delfi.ee. Samale aadressile võib saata ka küsimusi.

Viienda saate küsimusmängu võitis fortuuna soosingul Carena Lassel. Palju õnne! Küsisime, mitu korda on Rauno Pehka võitnud Eesti liiga Tähtede mängul viskevõistluse. Õige vastus on kaks korda. Martin Müürsepa kohta kõlas küsimus NBA päevadelt.

Kuula ka teisi "Pihtas Põhjas" podcaste SIIT!

1x
00:00