"Minul kui treeneril on nende satside vastu mängides motivatsioon ülikõrge. Kui ajalugu vaadata, oleme kõikide nende satside vastu miinustes," märkis Kullamäe.

Himik - Kullamäe esimene eurosarja vastane peatreenerina. Võõrsil saadi ukrainlastelt valus 76:77 kaotus, kodus võideti 94:77. "Mäng oli tegelikult meie käes. Väga valus kaotus oli. Mõnes mõttes oleks äge revanš võtta," ütles Kullamäe.

Juventus - Rocki vastane möödunud Balti liiga hooaja pronksiseerias. Võõrsil kaotati kümnega, kodus võideti üheksaga, kokku ühepunktiline allajäämine.

Küprose korvpalliga on Kullamäel samuti kurvad mälestused. "Olin ise kapten, kui seal EuroCupi Final Fouri mängisime (üks vastastest Proteas EKA AEL - toim). Ei läinud nii hästi, kui ise lootsime."

Siiski ei oska Kullamäe nende meeskondade tugevust täna hinnata. "Korvpalliturul on väga palju liikumisi olnud. Utenal kindlasti koosseis vahetub, Južnõis on uued treenerid ja uued mängijad. Kes teab, mis seal Ukrainas üldse toimub. Ega meil endalgi pole koosseis paigas. Aga kellega iganes me mängima lähme, usun, et kõigil on motivatsioon kõrge," lisas Kullamäe.

Edasi 32 parema sekka pääsevad gruppide kaks paremat ning lisaks neli paremat kolmanda koha saanud meeskonda. Alagrupiturniirile järgneb sama formaadiga vahegrupiturniir, kust kaks paremat pääsevad 1/16-finaali.