Esimese mängu R-vahegrupis pidasid nii Rock kui Cantù veel eelmise aasta sees. Kui Eesti klubi kaotas võõrsil 67:76 Elan Chalonile, siis Cantù võitis kodus 95:92 Krasnojarski Jenisseid.

"Kui peatreener välja jätta, ei naasnud pühadelt keegi ülekaalulisena," muigab Rocki juhendaja Gert Kullamäe.

Vigastustega Rockil probleeme pole, kõik 12 mängijat on homme mängukõlblikud.

Cantù näol pole tegu mõistagi kehva vastasega. Tõsi, koduliigas paikneb Itaalia viimaste aastate üks edukamaid klubisid hetkel alles 12. kohal (6 võitu, 9 kaotust), viimatises mängus tunnistati võõrsil Kristjan Kanguri leivaisa Varese 13-punktilist paremust.

"Nagu sellise klassi meeskonna puhul arvata võib, jagub individuaalset kvaliteeti Cantùsse küllaga. Eriti kõva on just nende tagaliin, kus kiireid, osavaid ja - mis peamine - häid viskajaid jagub. Ka eesliinis on nii raskema kui kergema kondiga mängumehi, vaid (äsja hangitud Kyrylo) Fessenko ei pidavat homme väljakule veel tulema," sõnab Kullamäe.

Selgeid trumpe Kullamäe arvates Rockil Cantù-suguse meeskonna vastu pole, kuid ideid tugeva klubi murdmiseks jagub.

"Ma ei tea, kas neid just trumpideks saab nimetada, aga mingid mõtted meil kahtlemata on. Kui Cantù on individuaalselt hea meeskond, siis meie tugevus peaks olema meeskondlik mäng."

"Esimesel poolaastal olime oma rünnaku ja visketabavusega ikka väga kõvasti kimpus, aga see lootus minus püsib, et küll ka selles osas oma mängu lõpuks käima saame. Samas, selge on muidugi see, et Euroopa tipu vastu peab meil keskmisest parem viskepäev olema. Õnneks kodusaal peaks selle eesmärgi saavutamisele kaasa aitama," lisas 44-aastane Kullamäe.

Delfi TV alustab homse mängu ülekannet kell 18.30 korvpallistuudioga. Kohtumist kommenteerivad Ivar Jurtšenko ja Tanel Tein, stuudios ühineb nendega Priit Vene. Mäng ise algab kell 19.00.