„Cramol on hetkel rohkem terveid mehi kui meil. See võib neile anda väikse eelise,” ütles Saage Delfile. „Timo Eichfuss ja Rain Raadik on meil kindlasti väljas. Sten-Timmu Sokk on preagu küsimärgi all. Aga õnneks on Marek Doronin tagasi.”

Homse mängu käiku on Saage sõnul peaaegu võimatu ette ennustada, kuna mõlemal meeskonnal on viimastel aegadel olnud paremaid ja halvemaid päevi. Tartu Ülikool sai viimases mängus 105:83 võidu Tallinna Kalevi üle, Kalev/Cramo alistas samal ajal 67:48 Valga, kuid need mängud ei pruugi Saage arvates reedel enam midagi tähendada.

„Saime kindlasti hea emotsiooni, aga vastane oli ka nõrgemast puust. Selle koha pealt pinget eriti ei olnud. Saime mängu hästi jooksma, aga seal võinuks halva õnne korral ka kõik teistpidi minna. Eks homme tulevad mõlemal võistkonnal kindlasti oma tõusud ja mõõnad sisse. Võitja saatus võib jääda lõpu peale või siis murtakse varem ära. Ega ei tea ju,” sõnas ta.

Kuidas juhtus aga, et Tallinna Kalevil lasti endale visata 83 punkti? „Arendame kiiret mängu ning see loob ka teistele võimalusi. Läheb veel natuke aega, enne kui suudame kaitses augud kinni panna. Aga kui see on treeneri nägemus, siis me püüame seda jälgida. Vahepeal oli olukord natuke närviline. Nüüd on juba täiesti okei, saame aru, kes mida tegema peab,” lisas Saage, kes loodab homme kell 19 Tartu Ülikooli spordihoones näha täismaja publikut.

„Kui tuleb palju rahvast, võib see meie pluss olla. Ning muidugi ka kiirus. Nende eelised on jällegi pikkus ja vahetusmehed.”

Teistes mängudes lähevad homme vastamisi Rakvere Tarvas ja TTÜ ning Tallinna Kalev võõrustab Piimameister Otto/Raplat.

Turniiritabel: 1. Tartu Ülikool 8 võitu – 0 kaotust, 2. Kalev/Cramo 11-1, 3. Tarvas 6-3, 4. Rapla 5-4, 5. TTÜ 4-6, 6. Kalev 3-7, 7. Pärnu 1-7, 8. Valga 1-11.