Kangur jõudis Varesega lepinguni pärast seda, kui meeskonna uus peatreener Gianmarco Pozzecco ise ühendust võttis. "Ta helistas ja uuris, mis plaanid mul on. Milano meeskonna uks oli ka veel samal ajal natukene praokil, aga arvatav roll mind selles meeskonna poleks nii või naa rahuldanud. Lõpuks oli laual ka Avellino pakkumine, kuid sisetunnet usaldades tegin valiku Varese kasuks," rääkis Kangur.

Kas saite lihtsalt kokkuleppele? "Lihtsalt ei lähe vist läbirääkimised kunagi. Tuli leida kuldne kesktee ja selle me saavutasime. Varese on minu jaoks tuttav koht, nii-öelda lollikindel variant. Tunnen organisatsiooni hästi, enamus klubi taustajõududest on mulle tuttavad. Vaid peatreener ja mängijad on uued," lisas varasemalt kaks hooaega Vareses pallinud eestlane.

Kangur arvates meeskonna üldiseks eesmärgiks saab olema Itaalia liiga play-offi jõudmine, isiklikus plaanis soovib ta end üles töötada parimate päevade tasemele. "Võtan seda hooaega mõnes mõttes vaheaastana. Eesmärk on ikkagi tõusta Euroliiga tasemele tagasi, saada hea füüsiline vorm ja leida mängukindlus. Enda kallal peaks avanema võimalus piisavalt tööd teha, sest vaid Itaalia liigat mängides on reisigraafik väga mõistlik. Nädalas vaid üks mäng," arutles Kangur, kes kolimise Milanost Varesesse tegi nädalavahetusel juba ära.

Itaaliasse tagasi lendab ta eeldatavalt 26. augustil, misjärel tehakse koheselt meditsiiniline ülevaatus. Ühised treeningud algavad meeskonnal 28. augustil.