Naiste koondise peatreeneriks kinnitati 2016. aasta lõpuni Jaanus Levkoi ning tema abitreeneriteks Heino Rebane ja Timo Oja. Peatreeneri kandidaadid esitasid oma nägemuse ning said juhatuselt selle elluviimiseks heakskiidu.

Eesti korvpallikoondise peasponsori, energeetikakontserni Utilitas nõukogu esimees Kristjan Rahu ütles, et EMiks valmistuva koondise treenerid teevad väga head tööd, mis kinnitab veelgi ettevõtte usku meie korvpalli.

„Eesti kapitalil põhineva ja Eesti turul tegutseva ettevõttena soovime toetada meie ühte kuulsusrikkamat ala, mida võib kahtlemata pidada Eesti rahvusspordiks. Utilitase toetusleping kehtib ka järgmisel hooajal ja on oluline, et treeneritele on tagatud töörahu EMiks valmistumisel, teades et koostöö jätkub,“ sõnas Rahu.

Tiit Sokk tänas Eesti Korvpalliliidu juhatust talle antud usalduse eest, mida kahtlemata lepingu kinnitamine kuni järgmise aasta lõpuni tähendab.

Korvpalliliidu president Jüri Ratas tundis rahulolu, et senised tugevad jõud jätkavad. „Tiit Soku teine tulemine koondise eesotsas on viinud meid üle 14 aasta EMile ning me näeme, et pärast septembrikuist EMi peaks see tiim saama võimaluse tõestada end rahvusvahelisel areenil veel vähemalt aasta ja enama võrra."

„Meeste koondiste juurde soovime lisada veel neljanda treeneri, arsti ja füsioterapeudi, kuid need nimed selguvad pisut hiljem. Nii nagu ka universiaadikoondise treenerid. Oluline on ka naiste koondise järjepidev tegevus, olgugi et sel suvel koondisel ametlikke mänge pole,“ sõnas Ratas.