Eesti Korvpalliliidu peasekretäri Keio Kuhi sõnul müüdi nädalavahetusel viimased Eesti-Tšehhi fännitsooni piletid, mis tähendab, et 5. septembril 2015. aastal elab rahvuskoondise esimesele EM-i mängule kaasa vähemalt 3500 eestlast.

Korvpalliliidu turundusjuhi Oliver Lälli hinnangul võis Eesti-Tšehhi mäng osutuda kõige atraktiivsemaks võistlusmänguks, sest see on Eestil esialgu ainuke graafikujärgne laupäevane võistlusmäng EM-il ning lisaks on koondised väga tasavägised, mistõttu võib oodata palju põnevaid mänguhetki.

„Kuigi Eesti-Tšehhi mängule enam Eesti fännisektorisse pileteid ei ole ja ka juurde ei tule, siis on endiselt võimalik osta pileteid Ukraina, Belgia, Läti ja Leeduga mängudele,“ selgitas Kuhi, lisades, et ka teiste võistlusmängude pileteid Eesti tribüünidele on veel vaid limiteeritud hulk.

Tänase seisuga on Eesti-Belgia mängule veel 210, Eesti-Ukraina mängule 771, Eesti-Läti mängule 813 ja Eesti-Leedu mängule 248 Eesti fännitsooni piletit.

Kuhi selgitas, et kes veel soovib 2015. aasta septembris Eesti fännisektorist meie meeskonnale kaasa elada, siis tuleb piletiostuga kiirustada, sest Eesti ei saa kahjuks fännisektoritesse pileteid juurde.

Eesti fännisektori piletid on detsembri lõpuni müügil Sportlandi poodides üle Eesti.