Meeskonnast on lahkunud Catalin Burlacu, Kendrick Johnson, Tanel Kaljula, Erik Dorbek ja Heiko Niidas, teatab Kalev oma koduleheküljel.

Eestlastest liitus meeskonnaga viimasel hooajal TÜ Rockis mänginud Martin Viiask. Klubis on testimisel juba eelmisest nädalast Bosnia ja Hertsogoviinast pärit 206-cm pikkune ja 24-aastane ääremängija Bojan Pelkic, kes jääb peatreener Veselin Matici sõnul ka meeskonda.

Varasemalt on ta mänginud Poolas ja Montenegros, kus viimane hooaeg klubis Buducnost lõppes väga edukalt — võideti nii karikas kui ka meistritiitel.

30. augustil liitub meeskonnaga ka 27-aastane ameeriklasest tagamängija Marlon Parmer. Californiast pärit 191cm pikkune pallur on mänginud Poolas, Saudi-Araabias ja Venetsueelas ning on osalenud ka NBA suveliigades, kus mängis Minnesota Timberwolves’i ja Miami Heat’i koosseisus.

Uus ääremängija, 29-aastane ja 205cm pikkune serblane Vladimir Vuksanovic on kutsutud samuti testimisele ning ta asub kohe peale viisa saamist Eesti poole teele. Viimasel hooajal mängis ta Venemaa kõrgliigas ning viskas keskmiselt 12 punkti mängus. Matici teatel on tugeva serblasega eelleping ka sõlmitud.

Esmaspäeval jõuab meeskonna juurde tagasi Kalevi tugitala Travis Reed.