Oma atleetlikkuse ja agressiivsusega juba keskkoolis silma paistnud ning 2015. aastal oma aastakäigu seas riigi kõige andekamaks mängujuhiks tituleeritud Briscoe’d on võrreldud „härjaga portselanipoes“ (nbadraft.net). Ta teenis tänavuse NBA drafti eelvaadetes kiidusõnu nii oma kaitse- kui läbimurdeoskuste eest, tunnustamist leidsid ka tema visadus lauavõitluses ning liidriomadused. Miinuspoolelt toodi kevadistes tutvustustes esile keskpärast kaug- ja keskpositsiooniviset ning ideaalsete oskuste puudumist mängujuhina ja ideaalse kasvu puudumist nr. 2 positsioonil mängimiseks. Ent seda kõike mõistagi NBA kontekstis.

Tänavuses draftis jäigi mees NBA-sse valimata, suveliigas esindas ta Philadelphia 76ersit ja kuulus korraks ka Portlandi hooajaeelsesse hingekirja. 2014. aastal tuli Briscoe USA U18 koondisega maailmajao meistriks (koos nt Jaylen Browni ja Justice Winslow’ga).

Kentucky Wildcats’is mängitud kahe hooaja keskmised näitajad olid tal 10,9 punkti, 5,4 lauda, 3,7 söötu – aga näiteks vaid pisut üle ühe kaugviske mängu kohta. Kevadel jõuti NCAA play-offis kaheksa hulka, kus jäädi napilt alla North Carolina’le, misjärel Briscoe teatas otsusest NCAA-karjäär lõpetada ja kandideeris NBA drafti.

Euroopas ei ole mees varem mänginud. Oma debüüdi Kalevi eest teeb ameeriklane loodetavasti juba teisipäeval TTÜ meeskonna vastu.