Samuti ameeriklane, samuti tagamängija, aga palganumber on kuulsast nimekaimust mõne nulli võrra väiksem. "Stephen Curry palkamiseks tulnuks Ekspress Meedia maha müüa," annab Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak mõista, miks piirduti Morrisega.

Kalev tegi hooaega Prantsusmaa kõrgliigas Nancy meeskonnas alustanud 28-aastasele ja 181 cm pikkusele Curry´le konkreetse lepingupakkumise eile, täna hommikuks oli allkirjastatud leping tagasi meilboksis.

"Eks me pidime lähtuma eelkõige sobilikust rahanumbrist. Uute lisandujate Mario Delaši ja Morris Curry palganumber ei saa kokkuvõttes olla suurem kui oli Marco Killingsworthi ja Brandis Raley-Rossi oma. Tundub, et Curry puhul peaks hinna ja kvaliteedi suhe olema paigas," rääkis Varrak.

Curry lõi Nancy eest EuroCupi sarjas kaasa seitsmes mängus, kus tema keskmised näitajad olid 12 minutit, 6 punkti ja 2 resultatiivset söötu. Prantsuse liigas osales ta neljas mängus ja keskmisteks näitajateks 22 minutit, 9,3 punkti ja 3,8 söötu.

Kuue hooaja jooksul on Morris Curry mänginud koguni 7 erinevas liigas ja 10 klubis. Ta on pallinud Poola, Kreeka, Austria, Saksamaa, Soome, Bulgaaria ja Prantsusmaa meistrisarjas.

Mullu mängis ta Sofia Lukoil Academicu ridades FIBA EuroChallenge´is Tartu Ülikool/Rocki vastu. Kaotatud mängudes jäi tema arvele keskmiselt 11 punkti ja 3 resultatiivset söötu.