Arutluse alla võeti tulevikuplaanid. "Kompasime maad, mis mõtted on liigal tulevaks hooajaks ja kas Kalevit nähakse jätkuvalt osalevate meeskondade hulgas," rääkis kahepäevaselt Moskva visiidilt tagasi jõudnud Toomas Linamäe.

Tema sõnul võib liiga tuleval hooajal paari meeskonna jagu koomale tõmmata. "Eks mõtteid on igasuguseid, aga see on kindel, et liiga toimib täiskäigul edasi. Võimalik, et meeskondade arvu tõmmatakse pisut koomale, mis pole seotud rahaliste raskustega, vaid pigem liialt suure mängude arvuga," rõhutas Linamäe ja lisas: "Kalevit soovitakse igal juhul osalejate hulgas näha."

Kuigi koht VTB liigas on tulevaks hooajaks justkui olemas, ei taha Kalev/Cramo eestvedajad "jah" sõnaga kiirustada. "Räägime sellest pärast Eesti meistrivõistluste lõppu. Praegu on vara midagi põhjapanevat öelda, kõik sõltub finantsidest," jäi Linamäe vaoshoituks.

Kalev/Cramo juhtidel õnnestus Venemaa visiidi käigus ära näha ka Moskva CSKA ning Kaunase Žalgirise Euroliiga kohtumine. "Žalgiris hakkas kõvasti vastu, ei olnud seal midagi lihtsat. Kõrgel tasemel mängule on kohapeal alati tore kaasa elada, saime igal juhul hea elamuse," lõpetas Linamäe.