"Bulgaaria liiga mullune MVP jäi mailboksi potsatavatest sadadest pakkumistest silma umbes poolteist kuud tagasi ja andsime agendile märku, et meie poolne huvi on olemas ning küsisime mehe hinda ehk palganumbrit," selgitas Sibul.

"Saadeti siis number, mida olid talle väidetavalt pakkunud üks Rumeenia tippklubi ning Kreeka liiga keskmik. Tegime väiksema pakkumise, aga lisasime, et Kalev mängib VTB liigat, kus on võimalik tõeliselt suurtele klubidele silma jääda ja lubasime Varbanovile ka rohkelt mänguaega. Hind kaubeldi küll pisut suuremaks, kuid VTB Ühisliiga on mängijate jaoks võlusõna. Muidugi nendele, kes tahavad kõrgemale pürgida ning otsivad sportlikus mõttes head väljundit. Tundub, et 26-aastasel bulgaarlasel on ambitsioonikad plaanid," oli Sibul tehinguga rahul.

Bulgaaria koondisesse kuuluv keskmängija peab lepingu kohaselt Kalev/Cramoga ühinema hiljemalt kolm päeva pärast viimast ametlikku koondisemängu. Juhul kui ta mingil põhjusel koondisesse ei pääse, siis saabub ta Tallinnasse loomulikult varem. Aivar Kuusmaa juhendatav Eesti meisterklubi alustas treeningutega 1. augustil.