22-aastane ameeriklasest keskmängija esindas Fresno State'i ja Washingtoni ülikoole ning andis 2015. aastal end üles NBA draftis, kus teda ei valitud. Ometi liitus ta NBA suveliigas Los Angeles Lakersi eest ning jõudis Lakersiga lepinguni. Vahetult enne hooaja algust Lakers loobus siiski mehe teenetest ning nii veetis perspektiivikas, kuid pidevalt pahandustesse sattuv Upshaw hooaja D-liigas, mängides Los Angeles D-Fendersi eest. 28 mängu jooksul kogus ta keskmiselt 15,6 mänguminuti juures 7,3 punkti, 4,5 lauapalli ja 1,4 blokki mängu kohta.

Peatreener Alar Varraku sõnul on Upshaw palkamine seotud kõrgete riskidega. „Paraku, jah, on tegemist pahapoisiga ja meie jaoks kõrge riskiga mängijaga. Loodame siiski, et ta haarab võimalusest kinni Euroopas kanda kinnitada. Mängulised võimed peaks mängijal olema meile igati sobilikud."

Kalev/Cramo treeneritepink püsib pea muutumatuna eelmisest hooajast. Varrakut assisteerib Martin Müürsepp ning füsioterapetidena jätkavad Priit Lehismets ja Harvis Mill. Mängijatest on kehtiv leping eelmisest hooajast Janar Sooga.