Kalev läks esimeste minutite jooksul 6:2 juhtima ja võitis avaveerand 16:14. Teisel veerandajal sai Žalgiris aga oma mängumootori käima ja poolajaks oli ees mullune Leedu meistrivõistluste hõbedameeskond 42:35, vahendab Sportnet.

Kolmandal veerandajal leidis Kalev aga taas oma mängurütmi, peagi vähendati kaotusseis 45:46-le. 40 sekundit enne veerandaja lõppu viis Rumeenia võõrleegionär Catalin Burlacu Kalevi 51:50 juhtima. Puhkama mindi siiski kodumeeskonna 52:51 eduseisus.

Viimasel veerandajal jätkus võrdne kohtumine. Viis minutit enne normaalaja lõppu viis Kangur kaugviskest Kalevi 61:57 juhtima. Peagi oli aga tablool viik 62:62 ja Žalgiris läks ka 64:62 ette, kuid Erik Dorbek viigistas. Seejärel tegi Žalgiris aga 7:0 vahespurdi ja 2.13 enne lõppu olid leedulased ees 71:64.

Kalevi peatreener Veselin Matic võttis aja maha ja James Allen tegi 71:66. Paraku Beard vastas kahe punktiga. Burlacu tabas siis aga Tanel Soku suurepärase söödu järel kolmese ja Žalgiris juhtis 71:67. Leedulased ei jõudnud viskele, lõpuni jäi minut ja Žalgirise peatreener Aigars Bagatskis võttis aja maha.

Kalevi rünnakul Allen ei tabanud. Marko Popovic teenis Žalgirise kasuks vabavisked, milest tabas ühe ja 20 sekundit enne lõppu oli Kalev taga 67:72. Järgmisel rünnakul tehti viga Sokule, kuid see oli Leedu meeskonna jaoks alles neljas ja vabaviskeid ei järgnenud.

Matic võttis aja maha. Allen tabas 10 sekundit enne lõppu kolmese. Popovic ei saanud aktiivse pressingu tõttu palli ületoomisega hakkama ja talle vilistati 2,1 sekundit enne lõppu kahekordne. Kalev teenis küljeaudi, kuid Dorbeku sisseviske lükkasid leedulased auti. Teine aut ebaõnnestus samuti ja Žalgiris võttis 74:72 võidu.