Bears loositi EuroChallenge'is, kus mängib ka Tartu Rock, ühte alagruppi belglaste Aalstar Okapi, sakslaste Fraport Skylinersi ja rootslaste Boras Basketiga. Mängudega tehakse algust 4. novembril.

Lepinguni jõudis Saks tänu Blacktop Management agentuuri agendi Jan Wielandile, kellega Saks tutvus Soomes. "Neil oli vaja viskavat venda positsioonile 3 või 4. Taani liiga ja EuroChallenge oli piisavalt motiveeriv, et nendega käed lüüa. Kui EuroChallenge'i klubi sulle lepingut pakub, pole vaja pikalt mõelda," rääkis Saks, kes suvel treenis Tallinna Kaleviga.

Klubi oludega pole Saks veel tutvumas käinud, kuid on telefonitsi rääkinud soomlasest peatreeneri Ville Tuomineniga. "Esimesed jutud olid muhedad. Ta on kunagi Leho Kraaviga samas klubis (ToPo) mänginud. Olen temast ainult häid asju kuulnud," ütles Saks.

Taani sõidab Saks 31. augustil, 1. septembril liitub juba klubi treeningutega. Kohe ootavad ees ka kontrollmängud ja esimesed turniirid. Taani liiga hooaeg algab 9. oktoobril.

"Nii palju kui Youtube'ist olen näinud, mängivad nad kiiret korvpalli. Meeskonnas on kaks ameeriklast. Taanis ongi üldiselt tavaks palgata kaks ameeriklast ning ülejäänud meeskond kodumaiste palluritega komplekteerida," tutvustas Saks Taani korvpalli.

2007/2008 hooajal mängis Saks Soomes PuHu ridades. 28-aastane korvpalluri viimasteks klubideks Eestis on olnud Tallinna Kalev, Rakvere Tarvas, BC Kalev/Cramo ja TTÜ.