Kokku osales turniiril kaheksa võistkonda, kes olid jagatud kahte alagruppi. Eestlastega ühes grupis mängisid Serbia U15 meistrivõistluste 4. koha tiim KK Vizura, Makedoonia U15 meister KK Feniks ja korraldajaklubi KK Vizura II võistkond. „B“ alagrupis mängisid omavahel Serbia U15 meister Belgradi Crvena Zvezda, KK Beovuk (samuti Serbia), KK Feniks II (Makedoonia) ja BC Honved (Ungari).

Indrek Reinboki juhendatav Tallinna Kalev U15 võistkond alistas alagrupis kõik vastased ning läks finaalis kokku Serbia suurklubi Crvena Zvezda järelkasvuga, kellele kaotati skooriga 63:74.

Indrek Reinbok: “Kõik mängud olid väga tasavägised. Võitlus käis iga palli pärast. Niisama ei lastud midagi teha. Kogu aeg oli surve peal nii füüsiliselt, kui ka psühholoogiliselt. Mängusaal oli kodupublikut ja Makedooniast kaasa tulnud lapsevanemaid täis ja ega meile keegi kaasa ei elanud, ikka omadele. Emotsioon oli laes. Seda magusamad olid saavutatud võidud. Aga võit ei olnud eesmärk omaette. Eeskätt, võtsime selle Belgradi turniiri kutse vastu, et saada EYBL-i U15 Superfinaali eel häid mänge teistmoodi vastastega ja võistkond heasse mängulise vormi ajada. Balkanimaade korvpallikultuur on selline, et isegi noorte klassis käivad asjad, nagu meeste sarjades. Lõdvalt ei tehta midagi ja armu ei anta. Meile oli see igati kasulik turniir ja poistele kogemuste saamiseks õige koht. Seda enam, et sellel hooajal oleme meie EYBL-i U15 Superfinaali korraldamise saanud endale, Tallinnasse. Siinkohal tuleb eelkõige tänada Tallinna linnavalitsust, kes leidis võimaluse toetada kõrgetasemelise spordisündmuse läbiviimist. Suur panus on ka meie sponsoritel ja Korvpalliakadeemia Tallinna Kalev liikmesklubidel. Vastutus on suur. Superfinaali raames on meil plaanis läbi viia ka treenerite koolitus.”

EYBL-i U15 Superfinaalis osaleb kolm Eesti võistkonda: KA Tallinna Kalev, Salva Rock ja Kalev/Viasat. Superfinaal toimub 29.-31. maini Pirita Majandusgümnaasiumis.