Võitjatega sama arvu võitudega, kuid kehvema korvide vahega, sai koduetapil teise koha Korvpalliakadeemia Tallinna Kalev. Selgitavalt olgu märgitud, et võidupunktid teenisid kalevlased samuti mängust Peterburi meeskonnaga Olimp 97, kes kasutasid mitmeid vanemaid pallureid, kui seda lubas EYBL-i reglement.

Kolmanda koha ja pronksmedalid said kaela venelaste BC Himki mängijad, kes pidid leppima nelja võidu ja ühe kaotusega.

Kõige intrigeerivam oli ehk turniiri potentsiaalne esikohamatš, mis toimus etapi viimasel päeval: selles olid vastamisi BC Himki ja Gruusia selle vanuseklassi koondis. Kuigi viimasel minutil jõudis Himki vähendada vahe vaid kahele punktile, siis rohkemaks neil sel korral rammu ei jagunud. Gruusia võttis oma tulemusega 66:63.

KA Tallinna Kalevi jaoks on paraku EYBL-i hooaeg selleks korraks lõppenud. Kripeldama jäi eelkõige hooaja esimene etapp Ventspilsis, kust oleks täiskoosseisuga heideldes võinud teenida paar võidupunkti, mis aidanuks meeskonna aprillis Moskvas toimuvale superfinaal turniirile.

Tallinna etapi All Star viisikusse valiti KA Tallinna Kalevist Tom Kaldre ja Carlos Jürgens, BC Himkist Sergei Kljujev ja Maxim Baraškov ning Gruusia meeskonnast Aleksandre Phevadze.

Turniiri väärtuslikuma mängija (MVP) tiitel kuulus grusiinide Davit Apkhazavale. Resultatiivseim mängija oli Jonatan Arvidson (BG Lulea).

Tallinnas toimunud EYBL U20 III etapi paremusjärjestus:
1. Gruusia U20 (tr N. Cherkezishvili)
2. KA Tallinna Kalev (tr Aivo Erkmaa, Jevgeni Gurjanov)
3. BC Himki (tr Mixail Komissarov, Miron Lebedev)
4. BG Lulea (tr Frederik Joulamo, Maria Modig
5. DSN (tr Raivo Otersons)
6. BA Budapest (tr Nandor Simon, Miklos Bors)
7. BC Asseco (tr Milos Mitrovic, Mateusz Zolnierewicz)
8. Olimp'97 (tr Sergey Chudinovskikh) (mängis väljaspool arvestust)