Üks oluline punkt selles paketis puudutab Eesti fännidele müüdavat piletite hulka. Eesti korvpalliliidu presidendi Jüri Ratase sõnul käivad lätlaste nõudmised selles osas eestlastele pisut üle jõu, mistõttu saadeti pakkumine Lätile tagasi väikeste muudatustega.

"Võtame Läti pakkumist väga tõsiselt. Muidugi tahame me oma fännidele ja toetajatele pakkuda Eestile võimalikult lähedast mängupaika. Kaalusime Läti alaliidu ettepaneku läbi ja teeme neile oma ettepaneku vastu, tõsi küll, veidi teistsuguse, sest sellist piletite arvu, mida lätlased tahavad, me garanteerida ei suuda," rääkis Ratas täna päeval Delfile.

Õhtul teatas Ratas, et lätlastele Eesti korvpalliliidu saadetud ettepanek ei sobinud ning homme tulevad nad välja uue omapoolse pakkumisega.

"Meie pakkumine ei sobinud neile. Nad teevad homme oma pakkumise. Põhivaidlus käib hetkel lätlastele rahalise garantii andmise osas. Ega ma korvpalliliidu poolt väga ei näe, et me suudame suuremat garantiid anda," vihjas Ratas, et Eesti Korvpalliliidu juhatus ei pruugi homme enam teemat arutama koguneda.

Ratas lisas, et Läti on palunud FIBA-lt oma alagrupikaaslase valimiseks ajapikendust, kuid ta usub, et lätlaste otsus tuleb siiski juba homme.