Mäng sai ootamatu lõpu juba esimesel veerandajal, kui kohtunikuga tülli pööranud Keila meeskonna treener Peep Pahv otsustas võistkonna platsilt ära kutsuda. Pahv oli selleks hetkeks kahe tehnilise veaga juhendaja kohalt juba ära saadetud, teda asendas võistkonna pingil mängul kaasas olnud lapsevanem. Kuna rahulolematuse väljendamine kohtuniku tööga jätkus uue „juhendaja“ poolt, siis anti lapsevanemale samuti tehniline viga. See oligi viimaseks piisaks karikas.

„Ei oska öelda, mis meelestatusega mängule tuldi, aga ilus see ei olnud,“ sõnas BC Tartu juhendaja Raido Rebane. Ta jääb arvamustes tagasihoidlikuks, sest tema meeskond otseselt tülisse ei puutunud. Omavahel läksid raksu vastaspool ja kohtunikud.

Puht tehnilises plaanis ei juhtunud ju midagi hullu. BC Tartu sai tabelisse 20:0 võidu ja mis seal ikka. Keilal omad vitsad peksavad. Eks treenergi saab korvpalliliidult karistuse kätte ja elu läheb edasi.

Võistkonna platsilt kutsunud Pahv on paar päeva hiljem üsna vaoshoitud: "Millegiga uhkustada siin pole - rahulikult mõeldes on selge, et mängult lahkumine on viga, sest mängu toimumine peaks olema alati kõige olulisem. Kohtuniku tegevust ma ei kommenteeri. Selge on see, et päris niisama me mängust ei lahkunud, kuid kindlasti oleks saanud asjade sellist kulgu vältida nii treener kui kohtunik."