Jalgpalliliit loeb inimesed Premium liiga ja karikamängudel piltidelt üle ükshaaval. Teistel spordialadel näpuga nii täpselt järge ei aeta.

Marko Vantsi, Tallinna Selveri võrkpalliklubi mänedžer: "Hindame silma järgi. Piletikassast võib tulla üks number, aga seal ei kajastu meie oma klubi laste külastatavus, kellele on sissepääs tasuta. Sellepärast olemegi sunnitud enam-vähem silma järgi hindama. Loeme mingi tribüüniosa kokku ja siis korrutame."

Andres Neeme, Põlva Serviti käsipalliklubi president: "Meil käib publiku arvutamine lihtsalt. Vaatame müüdud piletite arvu ja liidame sellele paarkümmend otsa. Mesikäpa Hallis on 612 kohta. Erinevalt korvpallist ja jalgpallist meid nii suures mahus vaatamas ei käida ja sellest tulenevalt ei ole meil suuri probleeme publikuarvu täpseks arvutamiseks."

Kristo Raudam, BC Kalev/Cramo pressiesindaja: "Meie saame publikunumbri mitmeid erinevaid asju kokku liites. Inimesi tuleb nii piletitega kui hooajakaaritdega, listide alusel ning eile ka näiteks kolme erineva firmaürituse raames. Keegi ükshaaval fotode pealt neid üle ei loe. Meil on targematki teha, kui punktide ja täppide mängu mängida. See, mis praegu Korvpalliliidu protokollis on, on esialgne hinnang, sest see tuleb süsteemi panna juba mängu alguses või poolajal. Pärast lõplike numbrite kokku lugemist, milleks võib kuluda paar päeva, palume korvpalliliidul teha protokolli parandus. Aga lõplikku tõde me ikkagi kätte ei saa, sest kuni 12-aastased lapsed saavad meil sisse tasuta, neid keegi ukse peal üle ei loe."

Ivo Hunt, TÜ/Rocki turundusjuht:
"Meie klubi läks kaks aastat tagasi üle Piletilevi müügisüsteemile, millega kaasnes ka võimalus kõik piletiga saali tulijad elektrooniliselt loendada. Aga lisaks nendele on veel hulk inimesi, kellel on sissepääsuõigus aga kelle saali sisenemist ei fikseerita. Näiteks Rocki korvpallikooli õpilased ja treenerid (ca 270 inimest), meie spordiklubi töötajad, VIPid, alaliidu hooajapileti omanikud-külalised jne. Seega on igal mängul saalis viibijate täpset arvu äärmiselt raske nimetada. Ka ei ole me veel piletimüügisüsteemi aruandluse juurutamisega sealmaal, et enne mängu lõppu oleks piletiskännerite aruanne alati kättesaadav. Seda paraku ka lauasekretärile, kes vastava numbri mängu jooksul protokolli kandma peab."