Suurem osa kohtumisest kestis pingelises punkt-punkti heitluses ning nii mindi ka poolajale 32:32 viigiseisul. Kolmandal veerandajal põlesid tablool veel numbrid 45:45, aga siis tegi Eesti koondislase koduklubi 8:0 spurdi ning viimasele 10-minutilisele perioodile mindi 53:45 juhtimisel.

Paraku suutis kodupubliku ees mänginud Laboral Kutxa raskest seisust taastuda ning kiirelt kaotusseisu tagasi mängides suudeti lõpuks võtta 71:65 võit.

Siim-Sander Vene viibis täna platsil ligi 5 minutit, visates selle ajaga 3 punkti (kahesed 0/0, kolmesed 1/1), lisaks jäi eestlase arvele 2 lauapalli, 1 vaheltlõige ja 1 resultatiivne sööt. Žalgirise parimana viskasid 13 punkti Paulius Jankunas ja Ian Vougioukas.

Kristjan Kanguri endise koduklubi Laboral Kutxa resultatiivseimaks kerkis 17 punkti visanud Darius Adams, Ioannis Bourousis sai kirja 16, Fabien Causeur 14 silma.

Hispaania tiim on nüüd F-vahegrupis kogunud 6 võitu ja 2 kaotust, jagades seeläbi koos Moskva CSKA-ga esikohta. Žalgiris jääb 1 võidu ja 7 kaotuse juures viimasele, kaheksandale positsioonile.