Nüüdseks on teada, et meeskonda lisanduvad horvaat Domagoi Bubalo ja ameeriklane C.J. Barksdale (esialgu katseajaga), ent nemad polnud pikas nimekirjas kaugeltki kõige paeluvamad nimed.

"Tunnistan ausalt, et tundsime Klaipeda Neptunase Euroliigast väljakukkumise järel huvi, mida plaanib teha endine TÜ/Rocki leegionär Egidijus Dimša. Leedulane otsustas siiski koju jääda ja liitus Panevežysega," kommenteeris Karp. Esimest korda Euroliiga tasemele küündinud Dimša sai Klaipeda eest väljakule kõigis kümnes mängus, keskmiselt 13 minutiks. Tema näitajad 4,4 punkti ja 2,3 lauapalli.

Ühte Leedu pikka aeti veel taga, aga viimasel hetkel loobus temagi. Delfi andmetel oli selleks meheks 210 cm pikkune Gediminas Zyle, kes mullu mängis Hispaania esiliigas. "Lootsime teda 2. jaanuaril klubi juures näha, aga ta otsustas ühtäkki Rumeeniasse mineku kasuks. Loobujaid oli veel, meile eelistati Ungari ja Suurbritannia liigasid," tõi Karp näiteid läbikäidud kadalipust.

Värskeim täiendus C.J. Barksdale mängis kolm aastat Virginia Techi ülikoolis, kuid jättis suvel miskipärast koolitee pooleli. "Ega ma selle loo tausta päris täpselt ei tea, aga ülikooli meeskonnas vahetus peatreener ning tervelt viis mängijat loobusid. Raske öelda, miks. Eks ameeriklane meie jaoks veidi riskantne valik on, aga teisest küljest näitab nii kõvasse ülikooli pääsemine, et oskusi ja talenti tal jagub," oli Karp positiivselt meelestatud.

22 aastane ja 203 cm pikkune Barksdale peaks Raplasse jõudma sel nädalal. Esialgu tuleb ta meekonna juurde katseajaga.