Kuidas on suhted alkoholi, pidutsemise ja muude meelemürkidega? Mis muusikat kuulad, nimeta mõned lemmikud?

Nii, nagu noorel sportlasel olema peab - meelemürkidega kokku ei puutu. Muusika vallas on eelistuseks hip-hop ja rap, samuti dnb. Näiteks La Coka Nostra lood.

Kas mõni välisklubi on juba sinu vastu huvi tundnud? Kui jah, siis milline?

Huvi on tuntud, aga kindlat pakkumist pole olnud.

Nimeta palun Eesti liiga mängijatest viisik, kelle tänase seisuga kindlasti oma võistkonda palkaksid kui treener/mänedžer oleksid?

Janar Talts, Rait Keerles, Gregor Arbet, Kristo Saage, Tanel Sokk.

Keda pakuksid järgmiseks "Veidemaniks" ehk nooreks mängumeheks, kes jalaga ukse lahti lööb?

Janari Jõesaar äkki, tean, et ta on väga andekas poiss.

Milline on hooaja lõpuks meistriliiga esineliku järjestus?

Rock, Kalev/Cramo, Tarvas, TTÜ/Kalev.

Millised on parimad harjutused hüppevõime tõstmiseks? Kui palju teed sa iseseisvalt visketrenni?

Mind ennast on aidanud Air Alert, ja muidugi kükid. Siis kui vabaaega on, siis ikka käin viskamas, aga võiks palju rohkem teha.

Kas mäletad, kui noore poisina Haljala eest Lääne-Viru liigas Laekvere/Simuna tiimi vastu 3 punktiga taga olles panid buzzer-beateri ja lisaajal võitsite?

Ikka ikka mäletan :).

Milline on su lemmik pealtpanek? Palju on su ühes mängus visatud punktirekord? Kus klubis näed end viie aasta pärast? Kes on sinu arvates Lääne-Virumaal andekas noorkorvpallur?

Windmill. Kunagi noorte seas sai 68 visatud. Ei oskagi praegu öelda, ise tahaksin ikka kuskil välismaal olla. Ma arvan, et Oliver Metsalu, sest ta on väga andekas poiss.

Keda pead hetkel Eesti parimaks korvpalluriks?

Kristjan Kangurit.

Miks su särgi number Rockis on 35? Tarvases olid 6 ja koondises 4.

6 oli Rockis juba kinni ja 4 ma ei tahtnud. Seega valisin suvaliselt mingi suurema numbri ja selleks osutus 35.

Oled palju aastaid mänginud Parksepa turniiril ja saanud sealt auhindu. Teie võistkonna koostöö oli super. Kuuldavasti sa oma noorteklassi tiimis teistega koos ei harjutanud. Kuidas oli võimalik nii hästi kaaslastega ühte sulada?

Meie võistkond oli kokku aetud üle Lääne-Virumaa, ja ainult paar poissi harjutasid koos, ülejäänud käisid mängudel, kaasa arvatud mina. Me olime võistkonnaga igal pool nagu üks pere, ja see aitas meid ka väljakul. Mäng oli meil samuti lihtne ja loogiline, mingeid kombinatsioone polnud, pall tuli korvi visata.

Kui palju ulatub su käsi üle rõnga maksimaalselt kui hüppad kossurõngast?

Ma ei teagi täpselt, küünarnukiga hüppan vastu lauda igatahes.

Mina olen visanud 20st kolmesest sisse 17 ja 100st vabaviskest 85. Pole päevagi käinud kossutrennis. Mis on sinu tippmargid?

Peab ütlema, et sa oled tõsiselt hea käega :). 20st kolmesest olen ma 20 sisse saanud, 100st vabaviskest jääb tulemus 90 kanti.