"Veidemaniga on olukord keeruline. Eile üritas ta trenni kaasa teha, kuid olukord ei olnud hea. Täna läheb ta uuesti arsti juurde," lausus TÜ/Rocki peatreener Delfi Spordile.

Veideman vigastas oma küünarnukki poolfinaalseeria esimeses mängus TTÜ/Kalevi vastu, kui põrkas kokku Valmo Kriisaga. Teises kohtumises sai mänguolukorras käsi uuesti haiget ning seetõttu ei teinud mängumees kaasa ka seeria viimases, otsustavas kolmandas kohtumises.

Visnapuu tõdes, et Veidemani puudumine teeb meeskonna kindlasti natuke nõrgemaks: "Eks platsile lähevad need mehed, kes meil olemas on. Rain on loomulikult meile vajalik mängija ning tema eemalejäämine nõrgendab meie meeskonda."

"Hea mänguga võidab Kalev/Cramo't. Pilt on ju mõlemal meeskonnal tegelikult selge. Kõik omavahelised mängud on näidanud, et see kes suudab mängu alguses initsiatiivi haarata ning paremat kvaliteeti pakkuda, võidab mängu. Aga initsiatiivi haaramine ei sõltu alati korvpallist, vaid võitluslikkusest," kommenteeris Visnapuu ning lisas: "Läheb kõvaks võitluseks. Karta pole meestel midagi, kõik tunnevad üksteist ju hästi."

Pärast tasavägist, kuid edukat poolfinaalseeriat TTÜ/Kalevi vastu loodab peatreener, et meeskond finaalis ühtlasemalt mängiks: "Ootused on mul meeste osas alati kõrged ja kunagi ei saa olla päris rahul. Mingit kindlat meest või positsiooni on keeruline välja tuua. Meeskonnana peame kindlasti esinema ühtlasemalt."

"Eks Kalev/Cramol on kerge favoriidiseisus, kuna nendel mängivad ikkagi koondise tuumikmängijad, meil pigem koondise kandidaadid. Aga eks ole meilgi omad relvad."

"Saku Suurhallis mängimine ei muuda kummalegi poolele mängu kergemaks või raskemaks," oli peatreener kindel.

Finaali avamäng toimub homme, 4.mail Saku Suurhallis algusega kell 20:00. Delfi toob mängu sündmused Teieni operatiivselt.