Tartlaste võidu korral on TÜ/Rock alagrupis esimene ning teisena pääseks vahegruppi rumeenlaste Rovinari, hoolimata Lukoili ja Rovinari mängu tulemusest. Juhul kui Rock kaotab ning Rovinari võidab võõrsil Lukoili koguvad Rovinari ja Rock võrdselt 4 võitu ja 2 kaotust ning omavahelised mängud annavad paremuse Rovinarile. Sel juhul peaks tartlased leppima alagrupis teise kohaga, kirjutab basket.ee.

Juhul kui Rock kaotab Körmendile ning Rovinari kaotab Lukoilile on TÜ/Rock 4 võiduga esimene ning teise koha jagavad 3 võidu ja 3 kaotusega Körmend ja Rovinari. Kuna Ungari ja Rumeenia klubide omavaheliste mängude seis on võrdne, mõlemad võitsid kodus 1 punktiga, siis otsustab paremuse üleüldine korvide vahe, mis enne viimast mängu on Rovinaril tublisti parem.

B-alagrupi võitja saab vastasteks D-alagrupi võitja, kelleks on Saraatovi Avtodor või BC Astana ning A ja C alagrupi teise koha meeskonnd. B-alagrupi teine koht vastavalt D-alagrupi 2. koha ning A ja C gruppide esikohad.

TÜ/Rocki võimalikud vastased vahegrupis on D-grupist Saraatovi Avtodor (RUS) või BC Astana (KAZ), C-grupist Okapi Aalstar (BEL), Frankfurt Skyliners (GER) või Boras Basket (SWE) ning A-grupist Brindisi Enel (ITA), Ratiopharm Ulm (GER) või Den Bosch Shoeters (NED).