Lauavõitluse 39:48 kaotanud Eesti tulemuslikumad olid Mirjam Nikolai 19 punkti ja 9 lauapalli ning Mailis Pokk 11 punktiga.

"Kahju on muidugi kaotada nii väikse vahega. Eriti mõeldes, et meile anti võimalusi kogu mängu jooksul. Läksid mööda mitmedki otsustavad visked korvi alt, kaugelt me paraku tabasime ka kehvasti," sõnas Nikolai mängu järel.

Hollandi peatreener Remy de Wit kiitis Eesti naiskonda hea mängu eest: "Alustasime hästi, näha oli, et algus tuli Eesti jaoks raskelt. Aga kodunaiskond sai seejärel kaitses üha paremini hakkama ning leidis seeläbi ka enesekindluse. Eesti kõva võitlus muutis mängu iseloomu. Minu hinnangul mängis Eesti täna tõesti väga hästi."

Eesti peatreener Jaanus Levkoi: "Sellist võitlust, kiirust, agressiivsust ja tulist korvpalli näeb Eesti võistkondade esituses harva, kuid täna ma seda nägin. Ikka armastatakse öelda, et parem võit viletsa mänguga kui kaotus ilusa mänguga, aga ega ma mängijate suhtes eriti kriitiline olla ei saa. Pisiasjad otsustasid, eriti sellises mängus."

Eestil on nüüd EM-valiksarjas kolm kaotust. Meie naiskond alustas kvalifikatsiooni kaotusega võõrsil Prantsusmaale 41:69 ning seejärel alistuti kodus Horvaatiale 55:67. Täna teise võidu saanud Holland alistas avamängus Horvaatia 76:67 ning kaotas seejärel kodus Prantsusmaale 52:76.

Kolmapäeval mängib Eesti naiskond kodus tugeva Prantsusmaaga.

Intervjuu Jaanus Levkoiga:
Mäng täispikkuses: