Tallinna rahvaliigas on uuel hooajal osalevate võistkondade arv piiratud 24 peale ning mängitakse kahes divisjonis. Ülemises divisjonis madistavad omavahel veidi edasijõudnumad harrastajad ning alumises divisjonis on liitunud ka meeskondi, kes saavad oma esimese karastuse ametlikes korvpallimängudes.

Formaat on mängijate jaoks tehtud võimalikult mugavaks, kui enamik mängud toimuvad laupäeviti Sõle spordihoones ning korraldajad on organiseerinud väljaku- ja lauakohtunikud ning kõik muu mänguks tarviliku. Tuleb ainult võtta oma meeskond kokku, korvpalliketsid näppu ja kohale tulla.

Osalejatele lisaks soovib Optibeti Tallinna rahvaliiga pakkuda mõnusat elamust ka pealtvaatajatele, et mängumeeste lähedased ja sõbrad-tuttavad leiaksid tihedamini tee tribüünile, et mängudele kaasa elada.

Tallinna rahvaliiga tegemised saavad hooaja jooksul aktiivselt kajastatud Eesti korvpallile pühendatud uudisteportaalis Korvpall24.ee, kus juba juulist on avaldatud intervjuusid registreerunud võistkondade esindajatega. Kõige paremini saab turniiriga kursis olla veebilehe Rahvaliiga.ee vahendusel.

Liiga avamängud toimuvad 29. septembril Sõle spordihoones ning kavas on pakkuda meelelahutust nii kohale tulnud mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Kalendris võib 29. septembrile juba ringi ümber tõmmata ning täpsemat lisainfot tasub lähinädalatel otsida Rahvaliiga.ee lehelt.

Optibeti Tallinna rahvaliiga soovib kõigile rõõmsat ja edukat korvpallihooaega!

Jaga
Kommentaarid