201 cm pikkune artistinimedega Slick Willie Shaw ja 192 cm pikkune Flight Time Lang kohtuvad Tallinnas peaminister Jüri Ratasega, kes oli aastatel 2012-2016 Eesti Korvpalliliidu president. Lisaks on staaridel kokku lepitud kohtumine Martin Müürsepaga, kes on ainsana eestlastest mänginud NBA ridades.

Kell 15 annavad kaks kuulsat globetrottersit autogrammitunni Viru Keskuse Sportlandis, kuhu on oodatud kõik pildi-, selfie- ja autogrammisoovijad.

Harlem Globetrottersi liikmed külastavad ka õhtul Raplas toimuvat BC Kalev/Cramo ja Rapla Avise korpallimängu.

Mõlemad Eestisse põhishow eelsoojenduseks saabuvad Harlem Globetrottersi liikmed on väärikad sportlased ja üliosavad showmehed. 18-hooaega tipptiimis mängiv Flight Time Lang on osalenud paljudes USA kuulsates reality-showdes, teinud korviviskeid endise USA presidendi Barack Obamaga ning kohtunud paavst Franciscusega tema globetrottersite auliikmeks kuulutamise tseremoonial Vatikanis.

13-hooaega tiimis kaasa tegev Slick Willie Shaw on aga ületamatu palli spinnija mõlema käe näppudel korraga ning erinevates suundades. Samuti on ta globetrottersite leiutatud originaalse neljapunkti viske absoluutne proff.

Harlem Globetrottersi suur korpallishow toimub 13. märtsil Saku Suurhallis. 26-liikmeline supertiim esineb Eestis oma maailmatuuri raames.