Jonte Hall lapsepõlveiidoliks oli samuti korpalli ajaloo legendaarne mängija Earl Boykins, kes olles kõigest 167 cm pikkune murdis end siiski spordimaailma tippliigasse.

Eestisse saabuva tiimi ridades on teisigi väljapaistvaid korpalliproffe. "Flip" White on näiteks meeskonna kõrgeimaid hüppeid tegev sportlane - ülim akrobaat ja atleet.

Saku Suurhallis rõõmutab vaatajaid ka globetrotterite suurim showmees "Hi-Lite" Bruton, kes paneb oma trikkidega igal pool maailmas pealtvaatajad kaasa elama. Muuhulgas mängis Bruton New York-i Central Park-is 2010. aastal maailma esimeses korpallimatšis jääl. Showmees on ka kohtunud 2015. aastal paavst Francisega, kui talle anti üle Harlem Globetrottersi auliikme staatus.

Harlem Globetrottersi noorim mängija on 23-aastane ning vanim 59-ne. Alates 1993. aastast võetakse tipptiimi ka naismängijaid, neist kaks tulevad Eestisse.

Sõbrapäeva eel, 12. veebruaril tulevad Piletilevis müüki 2. tasandi parimad kohad, mis vabanevad Saku Suurhalli klubitoolide broneeringute alt. Harlem Globetrottersi taga on kinnitatud kuhjaga Guinessi rekordeid. Tiim on showkovpallimängu muutnud ülemaailmselt tuntud kogupereürituseks ning nii on ka Tallinnas kõikidel lastel võimalus kohtuda legendidega näost näkku ja nendega kätt proovida.