"Põhiturniiri viimased mängud võite silmas pidades meile enam vajalikud pole. Meil on hoopis teised eesmärgid. Kõige tähtsam, et põhitegijad ei kaotaks mängurütmi, seepärast saavad nad 10-12 minutit mänguaega. Need, kes ennast kõige kindlamalt pole tundnud, kas siis vigastusest tingituna või mingil muul põhjusel saavad enam mängida. Ikka selleks, et nad play-off´iks kindlust koguks," rääkis Karasjov.

Astana peab põhiturniiri viimase mängu Zenidi vastu võitma, siis hõivavad nad Eesti meisterklubi ees ihaldatud play-off koha. Ei aita Kalev/Cramot ka Riia VEF-i jõudmine samale pulgale (13 võitu ja 17 kaotust), sest siis on omavaheliste mängude võrdluses ikkagi kõige suurema võitude arvuga Kasahstani klubi (nii Cramo kui VEF-iga mängud 2-0).

Miks Zenit põhiturniiri viimaseid kohtumist täisrivistuses ei mängi? Põhjus väga proosaline - neil ei ole enam midagi kaalul. Põhiturniiri neljas koht on kindel, tõusta ja langeda pole võimalik. Kuigi Krasnodari Lokomotiv-Kuban on ees vaid ühe võidu kaugusel, siis omavaheliste mängude võrdluses on eelis Lokomotiv-Kubanil ja see paneb püüdlustele pitseri. Ja muidugi me ei tea, mida mesimagusat on Astana juhid juba jõudnud kõrva sosistada Zenidi kolleegidele...

Kuid kõigele vaatamata pole põhjust pead esialgu norgu lasta. Pall on jätkuvalt ümmargune ja kindlasti oskavad ka Peterburi klubi varumehed heal tasemel mängida.