Arbet on kohe esimesest mängust peale rakendust leidnud täie raha eest. Kolme mängu peale on keskmiselt kogunenud 36 mänguminutit ning resultatiivsusnäitajaks 12,3 punkti. Viskeprotsendid sealjuures täiesti arvestatavad - kahesed 10/17 (58%) ja kolmesed 5/16 (31%).

"Meeskonda olen sulandunud hästi, vaid nõmedad kaotused häirivad. Pühapäeval Ilysiakose vastu oli meil võiduvariant täiesti olemas. Pääsesime lisaaja alguses 4 punktiga juhtima, kuid ei suutnud kaitset lõpuni korralikult mängida. Kui välja arvata kaks Kreeka liigas saadud kaotust, siis muuga on kõik hästi," pajatas Arbet.

Niivõrd rohke mänguaja saamine on talle siiski üllatav. Mänguaega lubati, kuid et kahes viimases kohtumises on tulnud rassida pea algusest lõpuni, ilma puhkuseta, siis see küll üllatab. "Midagi hullu pole. Nii palju kui treener mind kasutada tahab, nii palju olen valmis ka mängima. Füüsilise valmisoleku taha ei tohiks midagi jääda. Treeningutel esitatavate nõudmistega olen samuti kohanenud. Tempo on trennis vähe teistsugune kui Eestis, lisas veel muud nüansid. Näiteks peatreener suhtleb meeskonnaga vaid kreeka keeles, pea pooltel meestel on asjadest arusaamiseks vaja abitreenerist tõlgi abi. Täpselt sama on ka mängudes. Aga sellega harjub ja mulle tundub, et väga valesti pole ma nõudmistest aru saanud," suhtus Arbet enda jaoks uudsesse olukorda ilma suurema paanikata.

Põhja-Kreeka sadamalinna Kavala eluga on Arbet samuti kiirelt kohanenud. 70 000 elanikuga linn tundub kodune ning mitte ülemäära keerulise kulgemisega. "Siin ikka pole sellist asja, et kui ühe tänavaga liikluses puusse paned, siis pead tagasipöörde võimalust kilomeetreid ootama. Kõik on mõnusalt hoomatav ja arusaadav. Minu käsutuses on klubi poolt korter ning auto. Elukaaslane on esialgu veel Eestis, ega +10 kraadiga päevitamise võlusid ju pakkuda saa," muigas Arbet.

Sel nädala seisab klubil ees eriti tähtis mäng. Kreeka liigas võõrustatakse tabeli viimast Panelefsiniakose meeskonda. Kaotuse korral langeb Kavala ise tabeli punase laterna kohale.