Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tahtis ta noortele mängumeestele palju mänguaega anda. „Selle mängu kindel eesmärk oli anda mänguminuteid noortele, kes need ka auga ära kasutasid ja võitlesid kõvasti. Kahju, et Kristen Meister lõpus pisut hüpeliiget vigastas . Meil on pikk reis käsil ja öösel hakkame sõitma juba lennujaama poole, seega tahtsin teatud mehi säästa ja samas oli vaja, et kõik saaksid oma mängurütmi proovida,“ sõnas Kullamäe.

„Teisel poolajal läks meie kaitse aktiivsemaks, kuna meil oli jõudu rohkem. Lisaks viskasime sisse nendelt kohtadelt, mille me ka esimesel pooalajal välja mängisime, aga kust me mööda panime. Sellega saime rütmi kätte ja mängu kontrolli enda kätte,“ lisas Kullamäe.

Hüppeliigesega hädas oleva Gert Dorbeku seis on lahtine. „Seis on ebaselge, tal jalg teeb ikka valu ja ta on mõne meeskonnatreeningu ka vehel jätnud. Vaatame, mis seis neljapäeval on,“ ütles Kullamäe.

TÜ/Rocki parimatena kogusid võrdselt 15 punkti nii Valmo Kriisa kui ka Joosep Toome. Kriisale lisaks ka neli korvisöötu ja Toomele viis lauapalli. Võrdselt 10 punkti peale jäid Vilmantas Dilys ja Vincent Simpson. TÜ/Rockil said käe valgeks kõik 11 platsil käinud meest,.

Gaz Metan Mediase parim oli nagu Tartuski peetud mängus Radomir Marojevic 17 punktiga. Aurelian Dumitrescu viskas 13 ning Slavisa Bogavac 12 punkti.

TÜ/Rock mängib järgmise euromängu kahe võiduni peetavas veerandfinaalseerias, kus vastaseks on Ungari meeskond Szolnoki Olaj KK. Paari esimene kohtumine on teisipäeval, 11. märtsil TÜ spordihoones algusega kell 19.00 ning kaks päeva hiljem, 13. märtsil Szolnokis. Vajadusel on kolmas mäng 18. märtsil taas Tartus.

Enne seda mängib aga TÜ/Rock ka Balti liiga 1/8 finaalseeria, kus kahe kohtumise kokkuvõttes selgitatakse parim Jekabpilsi vastu. Esimene mäng peetakse juba neljapäeval, 27. veebruaril Lätis ning otsustav kohtumine esmaspäeval, 3. märtsil Tartus algusega kell 19.00.