Mängu resultatiivseimaks tõusis alles nädalavahetusel Tartusse jõudnud leedukas Vilmantas Dilys 16 punktiga.

Tartu Ülikooli spordihoones peetud kohtumine kulges juba avaminutitest peale TÜ/Rock kontrolli all. Avaveerandaja 20:13 võitnud TÜ/Rock lubas endale teisel neljandikul jalga pisut sirgemaks lasta ning TYCO Rapla mängijad kasutasid seda kohe ära – veerandaja keskel jõuti Martin Paasoja korvi järel punkti kaugusele seisul 26:25. Minutilise mõttepausi järel sai TÜ/Rock oma mängu taas käima ja tegi kahe minutiga 6:0 spurdi ja poolajale läksid meeskonnad seisul 32:27.

Riietusruumist tulid tartlased välja aga märksa parema häälestatusega ning teise poolaja avaminutitel pandi mängu jõujooned paika. Leedukate Augustas Peciukeviciuse ja värskelt meeskonnaga liitunud Vilmantas Dilyse korvidest suurendati vahe kahekohaliseks ja veerandaja lõpus oli Tanel Kurbase kaugviske järel seis tablool 59:48 Rockile. Viimasel neljandikul langesid mitmed Rapla mängijad viie veaga pingile ning TÜ/Rockil muutus seega mängu võitmine pisut lihtsamaks. Lõpuvile kõlades näitas tabloo TÜ/Rocki võidunumbriteks 77:62.

Kullamäe sõnul jättis meeste kontsentreeritus kohati soovida. "Eriti esimesel poolajal ei olnud võib-olla kontsentreeritus kõige parem. Palju oli lihtsaid eksimusi rünnaku poolel, kaitses saime nendega hakkama," sõnas Kullamäe. "Aga selles mõttes oli hea mäng, et Dilys sai palju mängida ja oli hea võimalus üksteist tundma õppida."

Neli meest jõudsid TÜ/Rocki ridades kahekohalise punktisummani. Vilmantas Dilys kogus parimana 16 punkti ja neli lauapalli. Augustas Peciukeviciuse arvele jäi 15 punkti ja kuus korvisöötu. Tanel Kurbas ja Janar Talts viskasid võrdselt 14 punkti, Taltsile ka üheksa lauapalli.

TYCO Rapla mängijatest viskas Dusan Sisic 13 punkti ja võttis viis lauapalli. Kristjan Voolaid kogus üheksa ja Sven Kaldre kaheksa punkti.

TÜ/Rockile läks see mäng kirja topeltvõiduna ning tabelis hoitakse teist kohta 10 võidu ja ühe kaotusega. TYCO Rapla on kolme võidu ja kaheksa kaotusega kaheksandal kohal.