TÜ/Rock ületas oma selle hooaja keskmist euromängu punktisaaki 36 punktiga ja suurimad teened selles olid Gert Dorbekul – tagamees tabas viis kaugviset kaheksast katsest ja sai kirja 24 punkti ning kuus korvisöötu. Janar Talts tegi kaksikduubli 23 punkti ja 11 lauapalliga. Augustas Peciukevicius kogus 18 punkti ja andis neli korvisöötu ning kolm kaugviset tabanud Joosep Toome tõi 15 punkti.

TÜ/Rock tabas kaugviskeid paremini kui kaheseid - kokku 19/33 ehk 58%, samas kui kahepunktivisetest saadi korvi 15/33 ehk 46%. Lisaks anti meeskonna peale ka suurepärased 23 korvisöötu.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe kiitis kõiki mängijaid. „Kindlasti oli meil suurepärane viskeõhtu. Ei mäleta, et oleksime nii hästi kaugelt visanud. Ja visked ei olnud mitte punnitatud, vaid kenasti välja mängitud kohtadelt. Rünnakul asjad toimisid ja see teeb rõõmu. Kaitse poolele pole ka midagi ette heita, sest vastastelgi oli tegelikult väga hea viskepäev. Võtsime mõned riskid ja need ka õigustasid. Mõlemalt poolt oli nauditav mäng ja eriti hea, et me lõpuks võiduga koju saame tulla,“ sõnas Kullamäe.

Tänase hea mängupildi võtmeks oli peatreeneri sõnul hea rollide täitmine. „Gert Dorbekult oli täna kindlasti üks parimaid mänge, mis ta rahvusvahelisel tasandil teinud on. Väga enesekindlad visked ja läbiminekud. Ja tegelikult tahan kõiki kiita – kõigil oma ülesanded, kaitses tehti Fortoni vastu head tööd. Pikad said Fesenkoga hakkama. Kõigil olid rollid paigas ja said ülesandega hästi hakkama ning ärakukkumist ei olnud,“ ei jäänud peatreener kiitusega kitsiks.

TÜ/Rockil on nüüd Eurochallenge vahegrupis kirjas võit ja kaotus. Ees ootavad veel kaks võõrsil mängu ning nädala pärast sõidetakse Den Boschi, et kohtuda sealse Shoetersi meeskonnaga. Kohtumine algab teisipäeval, 27. jaanuaril kell 21.00. Vahepeal peab TÜ/Rock ka ühe Alexela KML kohtumise kui reedel, 23. jaanuaril mängitakse võõrsil Pärnuga.