"On hea meel, et Gert Kullamäe jätkab meie esindusmeeskonna peatreenerina. Eelmisel hooajal sai tehtud nii mõndagi, aga palju on veel teha nii klubi kui esindusmeeskonna arendamisel," sõnas Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi korvpallidivisjoni direktor Andres Ottender.

Kullamäe oli algsel Rocki juhtkonna silmis üks kahest peatreenerikandidaadist koos Priit Venega ning oli eelmisel pärast Hiinast naasmist avaldanud klubile, et ei plaanis Tartusse jääda. Kuna loobus ka ilmselt Leetu koliv Vene, tegi Rocki juhtkond teisipäeval uue katse Kullamäega kokkuleppele jõuda. Kolmapäeval saadigi temalt jah-sõna.

Peatreener Gert Kullamäe tänas eelkõige klubi usalduse eest. "Olen olnud Rocki mees seitse aastat ja mulle lähevad klubi tegemised korda. Tahan tänada klubi usalduse eest valida mind taas peatreeneriks ja olen ise ka valmis uuele ringile minema. Tänu Hiina reisile läks otsustamine pikemaks ja kindlasti oli see keeruline aeg nii klubile kui ka mulle. Mul on hea meel, et oleme nüüd olukorras, kus peatreener on paigas ja loodetavasti jäävad ka taustajõud samaks ning saame edasi minna võimalikult tugeva meeskonna komplekteerimisega."

"Ütlesin möödunud reedel klubi juhtidega kohtudes, et kui nad tahavad minu otsust peatreenerina jätkamise kohta saada jaanipäevaks, siis on minu vastus kindlasti ei," selgitas Kullamäe Delfile meedias avaldatud väidet, nagu oleks ta Rocki pakkumisest loobunud. "Olin tulnud Hiina reisilt, vajasin paari puhkepäeva ja aega arutada olukorda perega."

Teisipäeval pöördus Rocki juhtkond uuesti Kullamäe poole. "Esiteks, mulle oli tähtis pere nõusolek, et jätkata tööd Tartus. Teiseks, mõtlesin enda jaoks läbi möödunud hooaja plussid ja miinused, mida tegin õigesti ja mida valesti. Mõistsin, et hoolimata sellest, et eesmärgid jäid täitmata, klubi usaldas mind. Oleks olnud vastutustundetu, kui ma neile ei öelnuks. Mõtlesin, et ma pole õige treener, kui pärast esimest ebaõnnestumist püssi põõsasse viskan. Usun, et mul on midagi sellele klubile veel anda."

Hiljuti 42. sünnipäeva tähistanud Gert Kullamäe liitus Tartu Ülikool/Rocki meeskonnaga hooajal 2006/2007 ning alates 2009. aastast on meeskonna juures tegutsenud treenerina. TÜ/Rocki peatreeneri kohustused võttis ta üle hooaja 2011/2012 keskel.