"Üldpilt on okei. Aasta lõpus sai hoog maha tõmmatud ja rohkem füüsilisele rõhku pandud. Need kes olid vigased, said kontidele, liigestele vähe puhkust," sõnas Kullamäe. "Ma usun, et see tuli neile kasuks. Nüüd ongi ainus mure mängurütm leida, aga loodan et läbi pallitreeningute see aasta lõpus leitud rütm taastub."

Alagrupist ja Eurochallenge turniirist üldisemalt rääkides toob Kullamäe välja ühtse taseme. Alagrupikaaslastega on peatreener juba põgusalt tutvunud. "Tase on selles liigas ühtlane, heal päeval võid võita, halval päeval kaotad. Neljane grupp ja iga mäng on tähtis," toonitas Kullamäe. "Frankfurdi mänge ma olen vaadanud, Saratoviga olen ka enam-vähem kursis, hollandlastel ei ole ma ühtegi mängu näinud. Ma arvan, et läheb kõvaks andmiseks."

Hollandlaste SPM Shoeters Den Boschi näol on tegemist Kullamäe endise koduklubiga ning klubi treenerid on Kullamäe endised meeskonnakaaslased. "Tean, et neil on samasugune mudel, nagu meil - kolm välismaalast, ülejäänud on Hollandi enda kutid. Mismoodi nad mängivad ei tea, eks see seisab veel kõik ees," sõnas Kullamäe.

Homse vastasega on Kullamäe jõudnud juba põhjalikumalt tutvuda ning nimetab sakslasi talendikaks meeskonnaks. "Tundub selline hästi komplekteeritud meeskond - igas positsioonis on oma lülid olemas. Vahetusest ka tulevad, teavad mis väljakul teevad," arvas Kullamäe. Eraldi tõi peatreener välja hästi liikuvad tagamängijad ja talendika eesliini. "Ega neil seal eesliinis väga suure mängu kogemust ei ole, aga head kujud on. Üldse talendikas sats," sõnas Kullamäe.

Teada on, et isiklikel põhjustel ei tule klubiga Tartusse meeskonna peatreener Gordon Herbert, kes Kullamäele tuttav Brose Basketsi aegadest. Peatreeneri puudumist Kullamäe üle ei tähtsusta. "Kes seda ette teab. Peatreener läheb ära, tuleb abitreener ja mängijad on hoopis teistmoodi. Ei tea seda ette, kas see on hea või halb," arvas Kullamäe.

Eesmärgiks seab Kullamäe meeskonnale edasipääsu. "Eesmärk on väga selge - vahegrupist tahame edasi saada. Muidugi on see raske ülesanne, aga eesmärk tulebki selline seada. Mulle meeldib selles liigas mõelda ja arutada, et üks mäng korraga," sõnastas Kullamäe meeskonna eesmärgi.

Rock ja Skyliners kohtuvad Tartus teisipäeval kell 19. Delfi TV teeb mängust otseülekande.