Soome meistriliiga neljas klubi Kotka TP võitis pronksimängus Tarva vastu avapoolaja 49:45, kuid kolmanda veerandi lõpuks pääses juhtima kodumeeskond 73:66. Soomlased andsid viimasel veerandajal veel kõva lahingu ja jõudsid lõpuminutil korraks kahe punkti kaugusele, ent Tarva võitu nad väärata ei suutnud. Tarva resultatiivsem oli 26 punkti visanud ja 8 lauapalli hankinud Mario Paiste. David Haughton lisas 18 punkti ja 10 lauapalli, Sander Saare 16 punkti.

Vaata kolmanda koha mängu tipphetki:

TÜ/Rock võitis kullamängus Kaleviga avaveerandi 26:16 ja juhtis poolajaks 41:34. Teisel poolajal vahe püsis, meisterklubi ei leidnud mängu murdmiseks õiget käiku. Rock sai lõpuks võidu numbritega 73:63. Augustas Peciukevicius viskas üleplatsimehena 19 punkti, Janar Talts lisas võitjatele 14 punkti ja 9 lauapalli ning Timo Eichfuss panustas 11 punkti. Kalev/Cramol olid 13 punktiga tulemuslikumad Rain Veideman ja Scott Machado, Frank Elegari arvele kogunes 12 punkti ja 7 lauapalli.

Peatreener Gert Kullamäe treenerikoolituse tõttu erandkorras Tartu meeskonda juhendanud Toomas Kandimaa sõnul pandi maksma korvialune tugevus. „Saime alguses oma korvialuse tugevuse hästi ära kasutada ja hiljem tekkis sealt välja söötes häid olukordi ja rohkem vabadust. Mõnes kohas jäime küll surve alla, aga kõik mehed pingutasid kõvasti ja tegid seega minu töö ka lihtsamaks,“ sõnas Kandimaa pärast mängu.

Vaata finaalmängu tipphetki:

Vaata kohtumise galeriid: