Tartlastel oli paari avakohtumisest ees 31-punktiline eduseis ja seega oli edasipääsuks vaja kodus korralikult mäng ära pidada. Kohe alguses leedukate Vilmantas Dilyse ja Augustas Peciukeviciuse vedamisel minema saanud Rock jäi veerandaja keskel korraks küll viiepunktilisse kaotusseisu, ent võitis avaveerandaja 19:18. Ka teisel veerandajal jätkus võrdne mäng, kus kumbki meeskond ei suutnud initsiatiivi haarata. Valmo Kriisa kolmene viis kodumeeskonna poolajaks ette 35:32.

Tartlased hakkasid aga vaikselt eest minema kolmandal veerandajal, kui 38:39 kaotusseisust tabas kaugviske Gert Dorbek ning kohe tõi kaks punkti ka Augustas Peciukevicius. Sealt peale enam eduseisu käest ei antud ja veerandaja lõpuks juhtis Rock 52:46. Viimasel neljandikul murdis Jekabpilsi lõplikult tartlaste kahe minutiga tehtud 10:1 spurt ja edasi kujunes mäng lõppseisu vormistamiseks. Mängu lõppnumbriteks kirjutati 84:63.

Tartlaste edukaim oli 21 punkti ja kuue lauapalliga Vilmantas Dilys. Võrdselt 11 punkti viskasid Timo Eichfuss ja Augustas Peciukevicus. TÜ/Rockil jäi ainsana platsil käinutest kuivale Janar Talts. Marek Doronin pidi mängu vaatama kodus haigevoodist. Troy Barnies oli Jekabpilsi resultatiivseim 13 punkti ja viie lauapalliga. Michal Hlebowicki lisas 11 ja Cameron Runders 10 punkti.

TÜ/Rocki ootab veerandfinaalis ees kaks kohtumist Pasvalyse Pieno Zvaigzdesiga, kellele sel hooajal kaotati kodus kahe ning võõrsil 19 punktiga. Seega on ees oodata rasket seeriat. Paari esimene mäng on juba sel reedel, 7. märtsil Tartu Ülikooli spordihoones algusega kell 19.00.