Moskva Riiklik Kehakultuuri Akadeemia võitis A. N. Tupolevi nim. Kaasani Rahvuslikku Teaduslik-Tehniliste Ülikool tulemusega 85:75. Tallinna Tehnikaülikool võitis Harkovi Rahvuslikku Tehnikaülikooli tulemusega 79:55.

Enne finaali leiab aset šõumäng kell 12 TTÜ ja Moskva korvpallilegendide vahel. TTÜ-d on lubanud esindama tulla Heino Enden, Tiit Sokk ja Viktor Viktorov.

TTÜ Spordikeskuse juhataja Heino Lill rõhutab TTÜ pressiteates, et pühapäeval on hea võimalus veteranide mängul näha koos väljakul maailmameistrit Heino Endenit ja olümpiavõitjat Tiit Sokku koos TTÜ professoritega. “Tulge ja aitame üliõpilaskorvpalli uuele tõusule!“ kutsub Lill üles pealtvaatajaid tulema pühapäeval TTÜ spordihoonesse.

ISBLi president Andrei Peregoudov: „ISBL on esimene ja ainulaadne ühendus, kuhu kuuluvad parimad ülikoolivõistkonnad Venemaalt, Ukrainast, Kasahstanist, Leedust, Eestist ja Hiinast - kokku 26 võistkonda, millest neli on moodustanud idadivisjoni, ning mänginud turniirisüsteemi reklaamüritusel. Ülejäänud võistkonnad jaotati neljaks grupiks, millest igaüks tegi ühe mängu kahes raundis – kodus ja võõrsil. Ning nüüd tavahooajast ja play-off’ idest edasi pääsenud neli võistkonda kohtuvad Tallinnas, et välja selgitada ISBLi esimene meister! Soovin positiivseid emotsioone ja mängu nautimist pealtvaatajatele!“

Otsepilt mängudest on nähtav Delfi portaalis.