Kohtumise võitis TTÜ 91:77. Mõlemad meeskonnad mängisid sisuliselt täies koosseisus, Tehnikaülikooli treeneripingil istus Heino Lill, kuna peatreener Tiit Sokk on teatavasti meeste koondisega Slovakkias.

KK HITO peatreeneri Priit Sternhofi sõnul näitas mäng, et sel tasemel ei tohi korrakskimänguohje veidi järele anda. Otsustavaks sai külaliste mõõn kolmanda veerandi lõpus ja neljanda alguses, kui ttülased tabasid järjest kolm kaugviset ja HITO kaotusseis 57:61 muutus 57:70ks. Seda enam hitolased tagasi mängida ei suudetud. Suurim vahe oli 19 punkti - 59:78. Mängu lõpp kuulus taas idavirulastele 18:13.

KK HITOs mängivad Eesti noortekoondislased jäid mängupildiga üldjoontes rahule, puudujääke oli korvialuses võitluses, kuhu hetkel käib klubis skautimine USA korvpallurite seas, kirjutab sportiv.ee.

Sander Saare: "Esimene mulje esimese mängu kohta positiivne. Suutsime enam vähem vastu hakata, kuid siiski näitas esimestest minutitest peale mäng seda, et väga raske on mängida kui pole ühtegi nr5, korvi all jääme hätta."

Georg Tambre: "Mänguga võib rahule jääda, sest saime hästi hakkama, kuid korvi all jääb jõudu ja pikkusest väheseks, vastased tulid oma pikkuse ja jõuga koguaeg korvi alla. Kuna me lauapalle ei saanud kaitselauas kätte, siis sellest tulenevalt said nad lihtsaid korve."

Tambre viskas HITO edukaimana 14 punkti, Saare lisas 12 ja Mario Kirsimaa 11 punkti. Võitjate edukaim oli Ida-Virumaa juurtega Kristjan Makke 23 punktiga.

Turniiri poolfinaalid, kuhu pääsesid TTÜ kõrval ka Rapla Piimameister Otto, Tallinna Kalev ja esiliigaklubi SK Marcus, mängitakse reedel. Kohamängudega jätkab turniiri ka Hito.