Ühisliigas osaleb algaval hooajal 12 naiskonda kolmest riigist. Eestist lööb ühisliigas ning Naiste Korvpalli Meistriliigas kaasa neli naiskonda. Rapla naiskond sel hooajal mängijatenappuse tõttu ei osale. Ühisliiga uueks liikmeks ja riigiti kolmandaks osapooleks on soomlaste naiskond Lapeenranta Catz, kel on tagatud koht teises ringis ehk TOP 6-s.

Kui 1182 Tallinna naiskond on saanud täiendust ameeriklanna Shaquanda Wigginsi näol, siis Tallinna Ülikool on eelnevate hooaegade võõrleegionäride asemel komplekteerinud naiskonna kodustest mängijatest, kuhu on kogunenud mängijad nii 1182 Tallinnast, Raplast kui ka Tartust, lisaks USAst naasnud Rosemary Rits.

Audentese SG/Noortekoondis ning Tartu Ülikool/Kalev mängivad suhteliselt noore koosseisuga (Tartu Ülikool teeb koostööd Tartu Kalevi noortega) ning nende omavahelistest mängudest võib oodata põhimõttelist maadejagamist kahe põlise korvpallikantsi vahel.

Lappeenranta Catzi näol on tegu tugeva täiendusega liigale. Tegu on sel sajandil seitsmekordse Soome meistriga ning olgu meenutatud, et Soome üldine tase on Eesti omast paari kümnendiga sujuvalt mööda libisenud. Catzi tänases koosseisus peaks olema kolm leegionäri, kellele võib lähiajal lisanduda veel üks. Ka on klubi koosseisus Soome koondislasi.

Eesti-Läti Ühisliiga koosseis:
1182 Tallinn
Tallinna Ülikool
Tartu Ülikool/Kalev
Audentese SG/Noortekoondis
Riia TTT
Riia TTT Juuniorid
SK Cesis
Vega/Liepaja
RSU Merks Riia
Läti U16 Noortekoondis
LU
Lappeenranta Catz.

Eesti-Läti Ühisliigas mängivad naiskonnad kaks ringi. Esimeses ringis mängivad kõik naiskonnad omavahel läbi ühe korra, teises ringis jaotatakse naiskonnad tulemuste järgi kahte alagruppi: TOP 6 ning kohad 7-12. Teise ringi lõppedes mängivad 5.-6. koht ning 7.-8. koht üleminekumänge ning võitjad pääsevad Final 6 finaalturniirile, mis toimub 8.-10. aprillil Tallinnas.